Assyriska IK vs Eskilsminne IF 201114 4-2

Simon Adjei Karlsson framfusig

Idag, lörd 14 november tog Assyriska IK emot Eskilsminne IF på Vapenvallen i Huskvarna. En match som skulle betyda säkerställande för Assyriska IK spel i SöderEttan även 2021.
Första halvleken kunde inte börjat bättre för Assyriska IK, när Simon Adjei Karlsson gör 1-0. På matchklockan stod det 1.39 min. Assyriska IK fortsatte att ta för sig med flera målchanser, tills Assyriskas försvar och målvakt missbedömde situationen och Dennis Olsson fick kvittera till 1-1 i den 17 min. Assyrika IK verkade inte tappa spelet, men i den 41 min, i ett anfall av Eskilsminne på hö kant och ett inspel där bollen rullade på linjen. Det tyckte inte assisterande domare utan dömde mål till 1-2. Emil Åberg noterades för detta mål?
Assyriska IK tog tag i saken och 1 ! min senare gör Noa Shamoun kvittering 2-2. 4 min senare i en situation i målområdet får Christofer Frisenette-Fich bollen, såtter huvudet till och Assyriska IK leder igen med 3-2. Paus
I den andra halvleken tycker jag inte att Assyriska viker ner sig någon gång, alla spelar på sin nivå dom ska.

Noa får inte riktig träff


Simon Adjei Karlsson, Assyriska IKs stora målskytt, ligger bra till för att vinna målskytten i Södra Ettan. Narturligtvis gör han i den 84 min sitt andra mål för dagen och fastställer slutresultatet till 4-2.
Nu väntar Landskrona hemma för Assyriska IK den 21 nov. Spelplats kommer klubben med snart.

Simon Adjei Stor star och målsinne


Se matchbilder HÄR