Assyriska IK vs Landskrona Bois 201121

Assyriska IK starka mot Landskrona Bois

Assyriska IK och spel på Vapenvallen i Huskvarna verkar var en bra kombination. Assyriska IK har ”Sort Plusresultat” vid Spel på Vapenvallen.
Denna lördag var det en lite speciell match. Assyriska kunde hjälpa IFK Värnamo att ta sig till Superettan,
Landskrona Bois, ett lag med mycket rutin från högre serier, men det verkade som om stundens allvar gjorde sitt. Landskrona var inte det ”Stora” lag som man förväntt sig av ett lag som ligger tvåa i Söderettan.
Nej, Assyriska IK spelade med pondus och rädde inte Västkust laget. Assyriska tog också ledningen i den 32 min genom Anton Torsson, vilket blev Halvtidsresultatet.

Anton Torsson på gång mot 1-0


Andra Halvleken började betydligt bättre för Landskrona, tog över spelet och kommandot vilket också gav kvittering till 1-1 genom Filip Olsson i den 68 min. Därefter kom Landskronas spel av sig och Assyriska med sitt skickliga snabba bollinnehav tog för sig och i den 82 min fick Midhad Jukovic en kalaspass och ensam med målvakten gör han inga misstag och 2-1 var ett faktum.


Det kom flera knivskarpa chanser från Assyriska, men utan önskat resultat, utan matchen fick sluta med seger för Assyriska IK 2-1

Se mera matchbilder HÄR