J-Södra vs GAIS 201022

J-Södra vs GAIS 201022

J-Södra har viktiga matcher framåt och slåss för en plats i pos kval eller kanske en andraplats och direkt till Allsvenskan.

Ikväll var det GAIS som stod på menyn uppe på ”Vallen”. Ett Gais som spelar snabba spelvändningar och har flera spetsar.
J-Södra som förlorade senast(helt onödigt) mot Gif Sundsvall, fick då Östers IF plötsligt i ryggen. Så, dagens match är av största betydelse för de Gröna.

Den första halvleken var det nog fler än jag som trodde Gais skulle bli för svåra med flera skarpa chanser. Södra verkade spända och nerviga men efter halva första halvan kom då Södra igång med ett par riktigt fina chanser av Edin. I Pausen var det lika i missade chanser och 0-0 resultat.
Den andra halvleken blev nästan en repris på första halvleken, där Södra pressade totalt i slutet. Fem minuter minst blev förlängningen och Tycket var dominerande mot Gais- målet.
I den 96 min stod Kevin Rodeblad Lowe på rätt plats, i rätt tid och kunde lite utifrån nicka in 1-0. Lyckan fick en ketchupeffekt, all spänning kom ut hos Södra- spelarna och speciellt hos Kevin. Kevin som gjorde sitt första mål för säsongen.

Matchbilder HÄR:
https://1drv.ms/u/s!AvO8yng_E6zszxKttTPsHRGUrde0?e=MftfeQ